Huisvuil Container ✔️ 12 VERRASSENDE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huisvuil Container

Kies van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet thuis in de het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden meestal apart verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat altijd restvuil blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel restafval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afval welke je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet in de de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen weer te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van container en hoe vaak de de container geledigd container geledigd dient zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Huisvuil Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Huisvuil Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Huisvuil Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Huisvuil Container

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liter en met negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij de container komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de documenten al binnen het bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijd langs om het bak te ledigen en de papier plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.