Hulten Ophalen Restafval ☑️ 12 LUCRATIEVE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hulten Ophalen Restafval

Kies van de meest uitgebreide assortiment containers en koop de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In het afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromingen welke in bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Via afval dus zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geleegd moet worden worden. Jij vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse giftige materialen los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Hulten Ophalen Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hulten Ophalen Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Hulten Ophalen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Hulten Ophalen Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie van een container van tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer het documenten al binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijd langs om het container te legen en het documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.