Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling 🔴 9 VERBAZENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel klein eventueel te bewaren en je zal merken dat het financieel gunstig is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling

Selecteer van het grootste aanbod containers en bestel het meest geschikte container voor je restvuil. In het restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande het leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er zal steeds restafval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat het economisch gunstig is. Via vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen wat omvang het beste bij je aansluit? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Huren Afvalcontainer Harlingen Visser Recycling

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij de verlangde locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat is voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de selectie van een container met 240 liters en met 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe frequent wij het bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijdstip langs voor het bak te legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.