Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer ᐅ 4 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene energie. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je achteraf niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Hvc Afvalcontainer Aanvragen Opmeer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin . Als het papieren al in het bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij voor de bak legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak door de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan je de papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.