Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer ➡️ 4 OPZIENBARENDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer

Kies bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Die stromen kunnen meestal gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over. In het container werp je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de rest container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Ik Wil Geen Afvalcontainer Meer

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip bij voor de container legen en het papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.