Inzamelmethode Restafval Rivierenland ➡️ 5 LUCRATIEVE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Inzamelmethode Restafval Rivierenland

Kies uit bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop de meest geschikte container voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afval welke je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in het container. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend zijn. Poog het afvalstroom zo klein toevallig te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Door afval zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In het container werp je al het de niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Inzamelmethode Restafval Rivierenland:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Inzamelmethode Restafval Rivierenland

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Inzamelmethode Restafval Rivierenland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Inzamelmethode Restafval Rivierenland

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze van een container met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies erin past. Als de papieren eenmaal in de container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij om de bak legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun je de documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.