Je Bedrijfsafval ➡️ 9 LUCRATIEVE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Je Bedrijfsafval

Selecteer uit de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. In de de container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dat is beter aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroom dus minimaal toevallig te houden en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Met vuil dus veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten als het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden zijn. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij in de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Je Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Je Bedrijfsafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen wat maat het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Je Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Je Bedrijfsafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je hebt de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten al in de bak zijn, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd bij voor de container legen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.