Jumbo Euroboeg Glascontainer ᐅ 14 OPMERKELIJKE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Via afval zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Jumbo Euroboeg Glascontainer

Kies uit het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de ideale container voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil dat je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen binnen de restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen dikwijls apart ingezameld zijn. Dat is goed voor de milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval tevens sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Met vuil zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel omschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor de containers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd dient zijn. Je vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Jumbo Euroboeg Glascontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Jumbo Euroboeg Glascontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen wat maat het perfect bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Jumbo Euroboeg Glascontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Jumbo Euroboeg Glascontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het om scheiden neemt het door de volume en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van één container van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies jij hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip langs voor het bak legen en de papier plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.