Kaart Afvalcontainers Amsterdam ➡️ 12 VERRASSENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kaart Afvalcontainers Amsterdam

Selecteer bij het grootste grootste aanbod afvalcontainers en koop de beste beste container voor je je overblijvend afval. In de rest container gooi je je al de niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de de container. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Die stromingen kunnen vaak gescheiden opgehaald worden. Het is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de container werp je al de niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden als het kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroompje, de grootte omvang van container alsook hoe vaak de de container container ontleegd moet geraken. Jij vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Kaart Afvalcontainers Amsterdam:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Kaart Afvalcontainers Amsterdam

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Kaart Afvalcontainers Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Kaart Afvalcontainers Amsterdam

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het is voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons het bak komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt zij nog in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijd langs voor het bak te legen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun je het papieren in de container werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.