Kan Afvalcontainer In.Voortuin 🔴 4 BEWEZEN HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kan Afvalcontainer In.Voortuin

Kies uit bij de ruimste aanbod rolcontainers en koop de ideale container voor je je restvuil. Binnen het afvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dat is goed betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er gaat altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet in het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten weer te benutten waar het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van de container en hoevaak de container container ontleegd moet worden geraken. U vindt alle tarieven op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen uit in de verbranden die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Kan Afvalcontainer In.Voortuin:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Kan Afvalcontainer In.Voortuin

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra lediging of standaard een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Kan Afvalcontainer In.Voortuin

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Kan Afvalcontainer In.Voortuin

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw container op het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Komt er op je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één container van 240 liters en met 900 liters. Er is is al één glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin past. Wanneer het papieren al binnen het container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens de tijdstip langs om de bak te ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.