Karton Bij Restafval 🔥 13 SCHOKKENDE FEITEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Karton Bij Restafval

Kies bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste container voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben wij de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Deze stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed betreffende het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens sorteert, er zal er telkens restafval blijven zijn. Poog het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de rest container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak de container ontleegd moet worden worden. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Karton Bij Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Karton Bij Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten die omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere container aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Karton Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Karton Bij Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak te legen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.