Karwei Afvalcontainer 🔴 11 VERRASSENDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Karwei Afvalcontainer

Kies uit van het meest uitgebreide assortiment containers en bestel het beste container geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben wij het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die in firma’s vrijkomen. Dit stromingen zouden vaak gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet binnen het container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten weer te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Karwei Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Karwei Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Karwei Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Karwei Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Als de papieren al in de container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip bij voor het container ledigen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.