Kattenbakvulling Restafval ☑️ 4 OPMERKELIJKE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Door afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kattenbakvulling Restafval

Kies bij het grootste grootste aanbod containers en koop de beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel beschreven goederen nogmaals te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd dient worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Kattenbakvulling Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Kattenbakvulling Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen welke maat het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Kattenbakvulling Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Kattenbakvulling Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijd langs voor het bak te ledigen en het papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.