Kleine Afvalcontainer Huren ᐅ 8 MAKKELIJKE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kleine Afvalcontainer Huren

Kies van het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas passen niet binnen het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke binnen bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens scheidt, er gaat altijd restvuil aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Door afval zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geleegd moet geraken. Je vindt je alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Kleine Afvalcontainer Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Kleine Afvalcontainer Huren

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen wat maat het perfect bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Kleine Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Kleine Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit een container met 240 liters en van 900 liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons de container zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij voor het container te ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.