Kleine Afvalcontainer ☑️ 12 OPVALLENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal merken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kleine Afvalcontainer

Selecteer uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de container gooi je al het de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Het is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over. In de de rest container gooi je je al het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient zijn. Jij vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Kleine Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Kleine Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten welke grootte het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Kleine Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Kleine Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één container met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin past. Als het documenten al in het container zitten, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijd langs om de bak te legen en de documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.