Kleine Groene Afvalcontainer ✔️ 8 OPZIENBARENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kleine Groene Afvalcontainer

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In het container gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken we de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die in firma’s ontstaan. Dit afvalstromen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Het is verbeterd betreffende de milieu en de geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Door afval dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de grootte van container en hoevaak hoe vaak de container ontleegd dient zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Kleine Groene Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Kleine Groene Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke maat het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Kleine Groene Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Kleine Groene Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas los, zoals in de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij het container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens de tijdstip langs voor het container te legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je het documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.