Kliko Afvalbak Groen Zwart 🔥 11 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Afvalbak Groen Zwart

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden dikwijls apart ingezameld geraken. Het is goed betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven producten weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit in de verbranden die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Kliko Afvalbak Groen Zwart:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Kliko Afvalbak Groen Zwart

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te bepalen wat omvang het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Kliko Afvalbak Groen Zwart

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Kliko Afvalbak Groen Zwart

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door de ruimte en massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je hebt de selectie van een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact erin past. Als de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij om de container legen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.