Kliko Container 🔴 15 VERBAZENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil dus veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Container

Selecteer van het grootste assortiment rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de de container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromingen dat in bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min toevallig restvuil over. In de de rest afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen het container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel omschreven artikelen weer te benutten als dat kan.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container ontleegd moet worden geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Kliko Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Kliko Container

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die omvang het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je later niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Kliko Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Kliko Container

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de container komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin . Als het documenten al binnen de container zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd langs voor het container legen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun je het papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.