Kliko Gft Afvalzak ☑️ 12 VREEMDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Gft Afvalzak

Kies bij de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest container werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is goed voor het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet binnen het afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. U ontdekt elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Kliko Gft Afvalzak:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Kliko Gft Afvalzak

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen die grootte het beste bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo kom je achteraf niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Kliko Gft Afvalzak

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Kliko Gft Afvalzak

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe vaak wij de container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in het bak zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip langs om de bak legen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.