Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval 🔥 15 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval

Kies uit bij het grootste grootste gamma containers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de het container gooi je al het onrecyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de de rest container. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten we de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromen zouden meestal apart ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare vuil welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de het container.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een container voor?

De kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van het afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je later nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Kliko Niet Geleegd Gescheiden Afval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent wij het container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de bak zitten, krijgen zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs voor het bak te ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.