Kliko Of Container ✔️ 13 VREEMDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kliko Of Container

Kies van het meest uitgebreide aanbod containers en koop het ideale container voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is goed voor het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroom zo minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld goederen weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer ontleegd dient zijn. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Kliko Of Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kliko Of Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten die maat het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Kliko Of Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Kliko Of Container

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent wij de container komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel energie om glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in het container zijn, krijgt zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs om het bak te ledigen en de papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.