Knutselen Met Restafval ᐅ 9 BEWEZEN TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Knutselen Met Restafval

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop de beste ideale container geschikt voor je restafval. In de de restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal gescheiden ingezameld zijn. Het is beter betreffende het leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook sorteert, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal merken dat het economisch voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling vermeld artikelen weer te benutten als dat het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden worden. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Knutselen Met Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Knutselen Met Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen die grootte het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra legen of standaard een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Knutselen Met Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Knutselen Met Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de selectie van een bak met 240 liters en met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies erin past. Als de papieren al in de container zijn, krijgen ze nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.