Koers Afvalcontainer ✔️ 15 VERRASSENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Koers Afvalcontainer

Kies uit het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de rest container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed voor de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de rest container gooi je al het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het container.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd dient zijn. Jij vindt alle tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties uit in de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Koers Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Koers Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten die maat het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Koers Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Koers Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit een bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip bij om de container ledigen en het papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.