Kosten Rolcontainer ➡️ 3 VERRASSENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met vuil heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kosten Rolcontainer

Kies uit van het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de ideale container voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet binnen de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen welke bij firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter aangaande het milieu milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er altijd restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal zien dat het geldelijk gunstig is. Met afval dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in het restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte omvang van container en hoe vaak de container geledigd container geledigd dient zijn. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Kosten Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Kosten Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je later nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Kosten Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Kosten Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het documenten al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip langs om het container te legen en de documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.