Kunststof Rolcontainers 🔴 8 OPVALLENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Kunststof Rolcontainers

Selecteer bij het meest uitgebreide aanbod containers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromingen welke bij firma’s ontstaan. Die stromen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Dat is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel min eventueel restafval over. In de het container gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten opnieuw te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd moet zijn. Je vindt je ieder prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Kunststof Rolcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Kunststof Rolcontainers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Kunststof Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Kunststof Rolcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het is voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.