Laadklep Rolcontainer 🔥 14 OPMERKELIJKE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Door afval dus veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Laadklep Rolcontainer

Selecteer van het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel het beste container geschikt voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas passen geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken wij het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen mogen vaak apart ingezameld worden. Het is verbeterd voor de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval tevens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Door vuil dus veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over. In het afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container container geleegd dient geraken. Jij vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los in de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Laadklep Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Laadklep Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Laadklep Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Laadklep Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.