Lage Afvalcontainer Groen ᐅ 7 SNELLE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat het economisch voordelig is. Via afval heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Lage Afvalcontainer Groen

Kies bij het ruimste assortiment containers en bestel de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Die stromingen mogen dikwijls gescheiden verzameld worden. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient zijn. Jij vindt ieder kosten op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Lage Afvalcontainer Groen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Lage Afvalcontainer Groen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Lage Afvalcontainer Groen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Lage Afvalcontainer Groen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door de volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij de container komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact erin . Als de papieren al in het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijd langs voor de container ledigen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.