Laminaat Restafval Service 🔴 12 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Laminaat Restafval Service

Selecteer van het grootste grootste aanbod containers en bestel de de ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen niet binnen de container. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen zouden meestal apart verzameld geraken. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de container werp je reeds het onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt elke tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Laminaat Restafval Service:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Laminaat Restafval Service

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je later niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Laminaat Restafval Service

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Laminaat Restafval Service

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, hoe beter dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie van een container van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de bak legen en de documenten plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.