Ledigingen Afval ➡️ 10 OPVALLENDE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ledigingen Afval

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest container werp je reeds het niet te recyclen vuil welke je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak apart verzameld worden. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Tracht deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel min mogelijk restafval over. In het restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Je vindt alle tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Ledigingen Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Ledigingen Afval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra lediging of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Ledigingen Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Ledigingen Afval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het door het volume en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in tijd langs voor het bak te legen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.