Lege Spuitbussen Afval ✔️ 13 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Lege Spuitbussen Afval

Kies uit bij de ruimste gamma afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Dit stromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Dit is beter voor de milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min toevallig restafval over. Binnen de container gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container voor?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte omvang van de container en hoevaak hoevaak de container container ontleegd moet worden worden. Jij vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Lege Spuitbussen Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Lege Spuitbussen Afval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier ben je later niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Lege Spuitbussen Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Lege Spuitbussen Afval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze van één bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in het vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd bij om de container ledigen en de documenten plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.