Lijst Van Restafval 🔴 14 OPMERKELIJKE TIPS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Lijst Van Restafval

Kies van het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dat is goed voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven producten opnieuw te aanwenden als het mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient geraken. U vindt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Lijst Van Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Lijst Van Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Lijst Van Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Lijst Van Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze van een bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor het bak te legen en het documenten plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.