Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn 🔥 9 VERBAZENDE HACKS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Door afval heel zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn

Selecteer bij het ruimste aanbod rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de rest afvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen binnen de container. Eveneens voor PMD scheiden bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dat is goed voor de natuur en het geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen het container gooi je je al het onrecyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling omschreven producten opnieuw te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer geleegd moet geraken. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Zo kom je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Locatie Afvalcontainers Leidsche Rijn

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen om te maken van verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het container komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht om het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijd bij voor de bak te legen en het documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.