Logo Plastic Afval Geen Pmd ᐅ 9 LUCRATIEVE FEITJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Logo Plastic Afval Geen Pmd

Kies van het grootste assortiment afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de rest container gooi je al de niet-recyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen de container. Ook omtrent PMD sorteren beschikken ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat in firma’s voortkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal gescheiden ingezameld geraken. Het is beter voor het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet worden worden. U vindt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Logo Plastic Afval Geen Pmd:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Logo Plastic Afval Geen Pmd

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Logo Plastic Afval Geen Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Logo Plastic Afval Geen Pmd

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is voor de milieu en jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens in de tijd langs om het container te ledigen en het papier plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je het documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.