Lorie 3 Rolcontainers ✔️ 5 SCHOKKENDE TIPS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Lorie 3 Rolcontainers

Kies uit het grootste aanbod rolcontainers en koop het beste container voor je restafval. In de container gooi je reeds het niet te recyclen afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter betreffende de milieu en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval ook scheidt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Poog dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restvuil over. In de rest container werp je al het het niet-recyclebare afval welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen de rest container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel vermeld artikelen opnieuw te benutten waar het kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van containers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd dient zijn. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Lorie 3 Rolcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Lorie 3 Rolcontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen wat grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Lorie 3 Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Lorie 3 Rolcontainers

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de selectie uit een container met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen . Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijdstip bij om de bak te legen en het papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.