Mag Grong In Afvalcontainer ✔️ 5 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus klein mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mag Grong In Afvalcontainer

Kies bij de grootste gamma afvalcontainers en koop de beste container voor je restvuil. In het afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas passen niet thuis in de de container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geledigd dient geraken. U ontdekt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Mag Grong In Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Mag Grong In Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen welke maat het perfect bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Mag Grong In Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Mag Grong In Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je je afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen past. Als de papieren al binnen het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij om het container legen en het papier ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan je het documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.