Maten Afvalcontainer ☑️ 11 ONVOORSTELBARE TIPS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Maten Afvalcontainer

Kies van de meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen die in bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel vermeld producten opnieuw te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden geraken. Je ontdekt elke prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Maten Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Maten Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten die maat het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Maten Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Maten Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door de volume en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact erin . Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor de container te ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij de papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.