Matrassen Afvalcontainer 🔥 15 OPMERKELIJKE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Matrassen Afvalcontainer

Selecteer uit het grootste ruimste assortiment containers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas horen niet in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is beter aangaande het natuur en het geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de rest container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien het kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak de rolcontainer geleegd dient worden. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbranding die in meer of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Matrassen Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Matrassen Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen welke omvang het goed bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Matrassen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Matrassen Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één bak van 240 liter en van 900 liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies jij hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies erin . Wanneer de documenten al in de bak zijn, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij om het bak te ledigen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.