Max Gewicht Grijze Container ᐅ 12 LUCRATIEVE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Met vuil zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Max Gewicht Grijze Container

Selecteer uit de grootste aanbod containers en koop het beste container voor je restafval. Binnen de rest container gooi je je al het het niet-recyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de de rest container werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling beschreven goederen weer te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Max Gewicht Grijze Container:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Max Gewicht Grijze Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke maat het beste bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Max Gewicht Grijze Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Max Gewicht Grijze Container

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eens in de tijdstip langs om de container legen en de papier plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.