Medicijnen Restafval ᐅ 14 MAKKELIJKE ZAKEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Via afval heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Medicijnen Restafval

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is verbeterd aangaande de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Door afval zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van de container alsook hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden worden. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Medicijnen Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Medicijnen Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten wat omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Medicijnen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Medicijnen Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de container komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd bij voor de container legen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.