Meierijstad Afvalcontainer 🔴 12 OPMERKELIJKE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Door vuil heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Meierijstad Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen dat bij ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch voordelig is. Via vuil heel zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden worden. Jij vindt je elke tarieven op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Meierijstad Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Meierijstad Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Meierijstad Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Meierijstad Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit één container van 240 liters en ook met 900 liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgt ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij voor het container te legen en de papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.