Mestcontainer Huren ᐅ 10 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mestcontainer Huren

Kies bij het grootste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. In de de restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen geen in de het container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak apart opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat altijd restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil dus veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. In de rest container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel vermeld artikelen nogmaals te benutten als het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container ontleegd moet worden geraken. U vindt elke tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Mestcontainer Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Mestcontainer Huren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen wat omvang het beste bij je past? Haal dan even contact op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Mestcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Mestcontainer Huren

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en met 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgt zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip bij om het bak legen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je het papieren in het bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.