Milko Afvalcontainers ☑️ 3 VERBIJSTERENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Milko Afvalcontainers

Kies bij het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is goed betreffende de milieu en het geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal eventueel restvuil over. In de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel vermeld goederen opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container ontleegd moet geraken. Je vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in meer of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Milko Afvalcontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Milko Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Milko Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Milko Afvalcontainers

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijdstip bij om de bak legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.