Mini Kliko Container 🔴 10 ONTHULLENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mini Kliko Container

Selecteer uit het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet in de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in firma’s voortkomen. Die stromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is goed aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er steeds restafval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min eventueel restafval over. In de het container gooi je je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geleegd moet geraken. U ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbranding die in meer of mindere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Mini Kliko Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Mini Kliko Container

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere container aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Mini Kliko Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Mini Kliko Container

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, des te beter dat is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies erin past. Als het papieren al in de bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd bij voor de bak te legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.