Mobiele Afvalcontainer Met Slot ☑️ 10 VERBAZENDE WEETJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mobiele Afvalcontainer Met Slot

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de de rest container. Eveneens voor PMD scheiden hebben we de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald worden. Dit is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil heel zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Mobiele Afvalcontainer Met Slot:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Mobiele Afvalcontainer Met Slot

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra legen of standaard een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo raak je naderhand niet voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Mobiele Afvalcontainer Met Slot

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Mobiele Afvalcontainer Met Slot

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door de ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het beste containers voor je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier vaak ons het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Als het papieren al in het container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd bij om het container te legen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.