Mondkapjes Restafval ☑️ 10 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Mondkapjes Restafval

Kies uit uit het grootste aanbod rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In het container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Die afvalstromen zouden vaak apart ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven zijn. Tracht dit stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare vuil welke je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden worden. Je ontdekt ieder tarieven op de de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Mondkapjes Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Mondkapjes Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Mondkapjes Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Mondkapjes Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door de volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document exact doorheen past. Als de documenten al binnen het bak zitten, krijgt ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en het documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.