Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers ✔️ 12 SCHOKKENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat het economisch voordelig is. Via afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen het container. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten ons de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls apart ingezameld zijn. Het is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld goederen weer te benutten waar dat het kan.

Wat kost een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn hangt af van het afvalstroom, de afmeting van de container alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet geraken. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je later nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Nadelen Ondergrondse Afvalcontainers

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit één bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin past. Als de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip bij om de container ledigen en de papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.