Natuur Sticker Voor Afvalcontainer ᐅ 11 MAKKELIJKE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Met vuil zo veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Natuur Sticker Voor Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste grootste aanbod containers en bestel het beste container voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afval welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen hebben wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen zouden vaak apart opgehaald geraken. Dit is beter voor de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil zo veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de restafvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Natuur Sticker Voor Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Natuur Sticker Voor Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo raak je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Natuur Sticker Voor Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook beter voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Natuur Sticker Voor Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container van 240 liters en met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons de container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al in de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij voor het bak te legen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.