Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn ✔️ 14 ONVOORSTELBARE FEITEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn

Kies uit uit de ruimste assortiment containers en bestel het ideale rolcontainer voor je restafval. In de het container werp je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen de rest container. Ook voor PMD verdelen beschikken wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze stromingen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed voor de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil ook scheidt, er zal er telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min eventueel restvuil over. In de de rest afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet binnen de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden als het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen welke maat het perfect bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Nieuwe Afvalcontainer Aanvrage Helmondn

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen . Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd bij voor het container ledigen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.