Oase Restafval ✔️ 9 OPVALLENDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Oase Restafval

Kies uit bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de de rest afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen welke in bedrijven vrijkomen. Deze stromingen mogen dikwijls apart opgehaald zijn. Dit is goed voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil tevens scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval dus veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container container voor?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd dient zijn. Je vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Oase Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Oase Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat grootte het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Oase Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Oase Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze van een bak met 240 liters en met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het document exact doorheen . Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijd langs voor het bak ledigen en het papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij de papieren in het bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.