Omegacontainers.Nl 🔥 11 SNELLE HACKS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Omegacontainers.Nl

Kies uit uit het grootste gamma rolcontainers en koop de beste beste container geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is goed aangaande de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zult zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je alle prijzen op de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Omegacontainers.Nl:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Omegacontainers.Nl

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je later nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Omegacontainers.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Omegacontainers.Nl

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container op het verlangde locatie staan. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak ons de container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie om het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies erin . Als het papieren al binnen het container zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur komt eens de tijd langs om het container ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.